17 april 2019

17 april 2019

Arjan Pieterman: nieuw lid deelnemersraad

Voor Arjan - al 13 jaar ZZP’er en nieuw lid van de deelnemersraad - is pensioen een serieuze zaak. Arjan gaat ervan uit dat hij tot zijn zeventigste blijft werken. In de laatste jaren voor zijn pensioen misschien parttime.

Zijn klanten hoeven zelf niets meer te regelen!

Jaren geleden… tijdens een reis in Indonesië werd Arjan rondgereden door een privéchauffeur. Dat bracht hem op het idee om voor zichzelf te beginnen! Als privéchauffeur in Nederland. Arjan weet van aanpakken en volgde direct een opleiding om snel daarna voortvarend aan de slag te gaan. Zijn klanten worden volledig ontzorgd. Ze hoeven zelf niets te regelen. Van het maken van de afspraak met de secretaresse, het tijdstip van vertrek, de rit… alles wordt voor ze geregeld.

Arjan als nieuw lid deelnemersraad: vanuit de praktijk een stem hebben in ZZP Pensioen

Hij zag de oproep voor een nieuw lid van onze deelnemersraad voorbijkomen en dacht: ”Ja, dat moet ik maar gewoon doen. Ik wil wel graag een stem hebben in het ZZP Pensioen. En ik kan vanuit de dagelijkse praktijk van ZZP’ers zeker iets toevoegen!”

Aan zijn klanten merkt hij dat ze zich – naast hun drukke baan – vaak inzetten voor andere organisaties. Dat werkt wel aanstekelijk. Zo werd Arjan zelf vorig jaar secretaris van de VVE. En nu dus ook lid van de deelnemersraad van ZZP Pensioen.

Inmiddels heeft hij de eerste vergadering van de deelnemersraad achter de rug. Van Arjan mogen zaken nog wel wat duidelijker. Hij ziet het als een goede zaak dat hij het bestuur van de stichting ZZP Pensioen mee kan geven wat er volgens hem onder ZZP’ers leeft. Dat hij zijn stem vanuit de praktijk mee kan geven. Zoals bijvoorbeeld over de manier van beleggen. Ook daar heeft hij graag een stem in