26 juni 2020

26 juni 2020

Bankrekening ZZP Pensioen gewijzigd!

Vanaf 2 juli wordt de tenaamstelling van de ZZP Pensioen bankrekening gewijzigd naar Stichting Bewaarneming LSB.

Wat is de Stichting Bewaarneming LSB?

De Stichting Bewaarneming LSB is juridisch eigenaar van de Loyalis Global Funds. Als deelnemer aan ZZP Pensioen kies je ervoor om niet zelf je geld te beleggen. Dit doen wij voor jou. Wij krijgen van onze klanten de inleg in het ZZP Pensioen en beleggen deze conform onze lifecycle. Wij “brengen jullie geld in” bij onze Loyalis Global Funds. Omdat beleggingsfondsen geen rechtspersoonlijkheid hebben, kunnen zij ook geen eigendom houden. Het vermogen moet daarom worden ondergebracht bij een derde partij. Het geld is niet ondergebracht bij ASR Vermogensbeheer maar bij stichting bewaarneming LSB. Deze stichting heeft als enige doel het houden van de juridische eigendom van de activa van de Loyalis Global Funds. Aangezien de stichting geen andere verplichtingen aan kan gaan voorkomen we zo ook dat er andere vorderingen op het geld ontstaan. Zelfs als dit onverhoopt bij a.s.r. wel het geval zou zijn. Op deze manier maken wij niet alleen in onze uitingen, maar ook juridisch onze belofte waar dat het geld altijd van jou blijft.

 

Let goed op!

Om geld in te leggen in jouw ZZP Pensioen kun je gewoon op hetzelfde bankrekeningnummer blijven storten, namelijk NL79ABNA0425579557. Wel moet je vanaf 2 juli de tenaamstelling veranderen. Laat je automatisch geld overboeken naar jouw ZZP Pensioen? Pas dan ook de naamgeving daarin aan.

 

Volgende beleggingsronde

Een keer per maand wordt jouw nieuwe inleg belegd. Om ervoor te zorgen dat jouw inleg bij de eerstvolgende beleggingsronde wordt belegd, kun je de beleggingsdata in de gaten houden. De volgende beleggingsronde vindt 3 augustus plaats. Stort voor 23 juli op je ZZP Pensioen om er zeker van te zijn dat jouw pensioen ook ingelegd wordt. Alle beleggingsdata vindt je hier.