Jouw pensioen, jouw rendement. Goed geregeld voor later.

Als abonnee van ZZP Nederland betaal je geen distributiekosten.

ZZP Pensioen is een beleggingsrekening met fiscaal voordeel. Jouw ZZP Pensioen staat vast tot je pensioendatum. Word je arbeidsongeschikt? Dan mag je het eerder laten uitkeren. Open jij nu je ZZP Pensioen rekening? Dan storten wij de distributiekosten van € 40,- terug op jouw rekening.

Hoe regel je dat?

1. Klik hieronder op “Direct aanvragen” om jouw ZZP Pensioenrekening te openen.
2. Stuur daarna een mail naar info@zzppensioen.nl waarin je jouw abonnee aansluitnummer van ZZP Nederland vermeld. Wij storten de distributiekosten dan terug op de rekening waar jij ze van betaald hebt.

 

Belastingvoordeel. De overheid betaalt mee.

Beleggen tegen lage kosten. Wij regelen het.

Flexibiliteit. Voor nu en straks.

ZZP Pensioen: ook vangnet bij arbeidsongeschiktheid

Raak je voor langere tijd arbeidsongeschikt? Dan kun je het geld dat op jouw ZZP Pensioenrekening staat laten uitkeren.

Heb je later genoeg aan alleen AOW?

Als zelfstandige bouw jij geen pensioen op via je werkgever. Om te voorkomen dat je straks alleen AOW (€851,52) hebt, moet je als zzp’er dus zelf iets regelen voor je pensioen. Dat kan via een lijfrente zoals ZZP Pensioen. Bereken hier eenvoudig hoeveel je mag inleggen met fiscaal voordeel.

Jouw ZZP Pensioen, zo geregeld.

Bij ZZP Pensioen maken we je het graag gemakkelijk. Jij bent immers druk met je eigen werk.

CLOSE
Je bekijkt jouw persoonlijke situatie

Om te bepalen wat je later nodig hebt, is het nuttig om naar je eigen situatie te kijken, nu en als je met pensioen gaat. Wat heb je al geregeld voor je pensioen? Denk aan je AOW, eventueel pensioen van een oude baan, het inkomen en pensioen van je partner, een spaarpotje of een al bestaande lijfrente. En wat kun je nu missen? Dat hoeft niet iedere maand hetzelfde bedrag te zijn. Bij ZZP pensioen ben je vrij om maanden of zelfs jaren niet of minder in te leggen.

Je berekent je maximale inleg

Een deel van je inleg krijg je terug via jouw belastingaangifte. Dit wordt lijfrenteaftrek genoemd. Daardoor betaal je minder inkomstenbelasting. Er zit wel een wettelijke grens aan deze lijfrenteaftrek. Bereken deze eenvoudig met onze rekentool.

Je start vandaag met jouw ZZP Pensioen

Je weet nu hoeveel je wilt en kunt storten. Open dan hier je ZZP Pensioenrekening.